Omprioritering av bloggen

Hej på er!

Jag vill be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande här på bloggen den senaste tiden men just nu är bloggen inte lika högprioriterad som den tidigare har varit av olika anledningar.
Nu när praktiken har dragit igång så blir det inte lika mycket tid över till bloggen längre plus att jag tränar mycket vilket snor mycket tid av min vardag.
Jag har iallafall tänkt att fortsätta ett tag till med bloggen eftersom jag tycker att det är roligt att blogga men känner jag att jag inte har tid att skriva ett inlägg en dag så kommer jag heller inte att stressa med det för jag vill att bloggen ska vara en rolig grej att göra och inte ett jobbigt måste som man känner sig stressad över.

Appropå ingenting har vi i skolan precis beställt klasströjor till nästa år.  Det ska bli så kul att se dem då jag varit med och designat 🙂

Kram!